Scriptiehulp

Loop je vast met je scriptie of onderzoek? Scriptiementor.nl biedt effectieve hulp bij scriptie schrijven. Het schrijven van een scriptie is vaak een behoorlijk complex proces en doe je maar één keer in je leven. Natuurlijk biedt je opleiding enige ondersteuning, maar soms kan dit onvoldoende zijn. Bij scriptiementor.nl kun je terecht voor persoonlijke scriptiehulp op maat. Dus als je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven: ik help je graag weer op weg.

Werkwijze

Mijn werkwijze is heel eenvoudig. Via scriptiementor.nl laat je weten wat je vraag is. Kort daarna neem ik contact met je op en bespreken we samen wat er moet gebeuren. Ik probeer altijd scriptiehulp te bieden die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen. Daarnaast, als de begeleiding alleen bestaat uit een scriptiecheck, dan kan alles per mail verlopen.

Scriptiehulp van a tot z

Scriptiementor.nl biedt ondersteuning bij alle zaken waar je tegenaan kunt lopen bij het schrijven van je HBO of WO scriptie. Zo help ik studenten bij het gehele scriptietraject, het plan van aanpak, het assessment of bij een gedeelte van de scriptie. Je kunt bij mij onder andere terecht voor specifieke vragen en structurele begeleiding op zowel inhoud als structuur en proces. Maar ook concreet advies en begeleiding bij je onderzoeksvoorstel, het gehele scriptieproces of een taalkundige check horen daar bij. Kortom, scriptiehulp begint bij scriptiementor.nl