Scriptiebegeleiding

Het schrijven van een scriptie is als een eindsprint naar de finish van een lange marathon: het geeft glans aan je welverdiende diploma. Toch blijkt de totstandkoming van zo’n scriptie in de praktijk vaak met vallen en opstaan gepaard te gaan. Niet voor niets zoeken studenten steeds vaker buiten school om een scriptiebegeleider. Scriptiementor.nl is een bureau dat jou een handje helpt met alles wat bij het schrijven van een scriptie komt kijken. Persoonlijke scriptiebegeleiding is daarbij het uitgangspunt. 

Ervaren scriptiebegeleider

Mijn naam is Guido Wolfs (47) en ik werk als docent communicatie bij hogeschool Avans in Breda. Na mijn studie Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen, ben ik ruim 10 jaar als communicatieadviseur voor verschillende organisaties werkzaam geweest. Daarna heb ik bewust de overstap naar het onderwijs gemaakt. Op dit moment werk ik met veel plezier binnen het hbo. Ik ben scriptiebegeleider en geef daarnaast ook vakken als adviserend schrijven, copy, rapporteren, onderzoeken en voorbereiding taaltoets. Kortom, je kunt bij mij vertrouwen op begeleiding met ervaring.

Begeleiding scriptie zoals jij wenst

Op basis van een telefonisch gesprek bekijken we samen wat er moet gebeuren. Waar zitten de pijnpunten, waar liggen kansen tot verbeteringen? Er kan worden gekeken naar de structuur, schrijfstijl en het niveau van jouw scriptie. Je kunt op professionele scriptiebegeleiding rekenen bij aspecten van je scriptie zoals: het opzetten van de structuur van je scriptie of onderzoeksvoorstel, het maken van een plan van aanpak, het opstellen van hoofd- en deelvragen, verdieping van het theoretisch kader, de verantwoording van onderzoeksmethoden, het interpreteren van onderzoeksresultaten, het schrijven van je conclusie en discussie en het naleven van APA-normen. Kortom, scriptiebegeleiding in de breedste zin van het woord begint bij sciptiementor.nl