Scriptie laten nakijken

Je scriptie laten nakijken is tegenwoordig vrij gebruikelijk. Scriptiementor.nl controleert en corrigeert alle onderwijs-gerelateerde documenten zoals scripties, stageverslagen, essays en reflectieverslagen op spelling, grammatica, zinsbouw, formulering, stijlfouten, tikfouten en interpunctie. Indien gewenst kan ik daarnaast je scriptie nakijken op structuur. De algehele opbouw van jouw scriptie wordt dan onder de loep genomen.

Even voorstellen

Mijn naam is Guido Wolfs (47). Scriptiementor.nl is een bureau dat ik enkele jaren ben gestart. Het viel me dat studenten soms onvoldoende scriptie-ondersteuning krijgen vanuit hun opleiding. En net dat kleine beetje extra uitleg, kan iemand verder helpen en weer gemotiveerd maken. Niet voor niets laten studenten daarom steeds vaker hun scriptie nakijken op taal en structuur. Naast mijn eigen werkzaamheden voor scriptiementor.nl, ben ik ook werkzaam als docent communicatie bij hogeschool Avans in Breda. Daar geef ik vakken als adviserend schrijven, copy, rapporteren, onderzoeken en voorbereiding taaltoets. Teven ben ik afstudeerbegeleider.

Tips en advies

Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopen zaken:

  • het nakijken van je scriptie op inhoud
  • het redigeren van je scriptie (taalkundig nakijken scriptie)
  • concrete hulp bij je afstudeeropdracht en scriptie opzet, maar ook scriptiebegeleiding gedurende het hele scriptieproces
  • tips, advies en hulp bij je scriptieonderzoek (denk aan het formuleren van de hoofdvraag, onderzoeksmethode, onderzoeksaanpak, betrouwbaarheid, validiteit en analyse)
  • scriptiebegeleiding aan huis in Tilburg en omstreken

Werkwijze

Overweeg je om bij scriptiementor.nl je scriptie te laten nakijken? Je bent bij mij aan het juiste adres. Laat je gegevens en vraag achter op scriptiementor.nl en ik neem kort daarna telefonisch of per e-mail contact met je op. Vervolgens bespreken we samen wat er moet gebeuren. Ook bepalen we in overleg de termijn waarbinnen je scriptie moet zijn afgerond. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen. Kortom, het laten nakijken van je scriptie begint bij scriptiementor.nl.